Naši sustavi miješanja kontinuirano su razvijeni i testirani sa svim izazovima za svakodnevne potrebe u vlastitom centru za razvoj miksera. Rezultati su dugovječni u kombinaciji s tehnologijom miješanja. Ovo je velika prednost za vas. Kao proizvođač betona, pomoću sustava miješanja Ammann Elba možete biti sigurni u svoj krajnji proizvod.

JEDNOSTRUKA MJEŠALICA CEM S ELBA

Kompaktna miješalica Ammann Elba s dvostrukom spiralom ima svjetsko odobrenje pod različitim radnim uvjetima. Intenzivno miješanje karakteristično je načelo miješanja Ammann-ove Elbe. Miješalice mogu biti isporučene za različite veličine od 0,5 do 2,66 m3. CEM 60 S Elba s volumenom miješanja od 60 l idealna je i pogodna za razvoj betona i laboratorijske primjene.

DVOSTRUKA MJEŠALICA CEM T ELBA

Kao što biste očekivali, Ammann Elba miješalice s dvije osovine također su opremljene dvostrukom miješalicom. Miješalice s dvostrukom osovinom dostupne su u veličinama od 2 do 4,5 m3. Gotovo 100% ispuštanje kroz vrata za pražnjenje na najnižoj točki omogućuje visoku izlaznu snagu, kapacitet i visoki intenzitet miješanja.

PLANETRANA MIJEŠALICA CEM P ELBA I CEM P

Visoko intenzivno miješanje planetarnim suprotnim zvijezdama za miješanje, plus više otvora za pražnjenje su ključne značajke za ovaj raspon modela. Za zahtjevno miješanje betona na svim primjenama u betonskoj proizvodnji i predgotovljenoj betonskoj industriji ova verzija može se ponuditi u veličinama od 0,25 m3 do 4 m3.