CIKLIČKA ASFALTNA POSTROJENJA

Od početka do kraja dobro zamišljeno

Ammann asfaltna postrojenja osiguravaju konzistenciju koja je presudna za kvalitetu vašeg asfalta. Svi procesi sustava i komponenti su pažljivo konstruirani kako bi se osiguralo da se doziranje, grijanje, sušenje, prosijavanje i miješanje neprimjetno stapaju jedni s drugima. AS1 sustav upravljanja integrira sve pokretne dijelove u jedan sustav koji pruža najnapredniju tehnologiju s 'user-friendly' sučelja.

KONTINUIRANA ASFALTNA POSTROJENJA
 

Koja je tajna kontinuiranog Asfaltnog postrojenja iz Ammann-a? Gradimo kvalitetne komponente, tako da one rade savršeno zajedno te se konstantno borimo za poboljšanja. Da bi to funkcioniralo, uska suradnja s klijentom je bitna. Njihove potrebe u konačnici doći će do Ammann razvojnog tima, gdje se rađaju novi proizvodi.

Kroz prikupljanje informacija od korisnika pojavili su se patentirani sustavi "bez otpada" te s odvojenim grijanjem i procesom miješanja koji omogućavaju izmjenu recepata tijekom proizvodnje i na taj se način izbjegavaju skupa zaustavljanja miješanja. A ovo su samo neki od primjera. 

KOJA SU OBILJEŽA AMMANN ASFALTNIH POSTROJENJA?
 

Male dimenzije
Ammann postrojenja su različitih veličina, neke su izuzetno male. Ammann postrojenja i dalje mogu biti produktivni, čak i u najmanjim prostorima.

Mislimo unaprijed
Koje promjene su dalje? Nitko ne može sa sigurnošću reći. Stoga planiramo naše sustave, tako da u budućnosti možemo jednostavno integrirati, kao što je korištenje agregata, vlakana i više materijala za recikliranje

Visok udio recikliranih materijala
Sustavi s visokom tehnologijom recikliranja za maksimalno korištenje recikliranog asfalta, pa čak i mogućnosti recikliranja potrošnih materijala kao tonera, stakla i gume. Australski proizvođač asfalta udružio se  Ammann-om i stvorio mješavinu od 99 posto recikliranog materijala, uključujući potrošni materijal.

Život u velikom gradu
Ammann postrojenja dolaze u svim veličinama i oblicima, uključujući i model koji izgleda kao zgrada. To se savršeno uklapa u panoramu grada pa čak i smanjuje šum i prašinu.

Integracija lokalnih dobavljača
Ammann proizvodi sve osnovne komponente, ali pruža Vam slobodu da koristi vlastite lokalne dobavljače nevažnih dijelova i komponenti poput silosa. To vam nudi najnižu cijenu i pomaže  uštedjeti na troškovima prijevoza.

Različite mogućnosti mogu zadovoljiti sve zahtjeve
Postrojenja Ammann su u rasponu od nižih cjenovnih modela bez dodatne opreme do premium modela s brojnim opcijama. Postoje mala, srednja i velika postrojenja. Postrojenja mogu biti mobilna, stacionarna ili transportno optimizirana. A ovo su samo osnovne opcije.

Mi znamo svoj posao
Ammann je u asfaltnoj industriji više od jednog stoljeća. Naš tim stručnjaka je vidio gotovo svako asfaltno postrojenje i  izazov te Vam mogu ponuditi najučinkovitije rješenje.

Manji troškovi montaže i transporta
S razvojem mobilnih sustava u Ammann-u poštujemo međunarodne propise prijevoza kako bi prekogranični transport bio jednostavan. Kada postrojenje stigne na odredište, pomoću 'plug-in' sistema smanjujemo troškove montaže i dovodimo do uštede vremena. Neka postrojenja mogu biti podignuta bez kranova ili betonskih temelja - još jedan faktor koji dovodi do značajnih troškova i uštede vremena. I oni pružaju prednosti koje su na neki drugi način povezane s stacionarnim prostrojenjima.