CONCRETECENTER 60

Ammann Apollo uvodi ConcreteCenter u svoju obitelj proizvoda transportno optimiziranih i kompaktnih postrojenja za miješanje betona.
Prvo postrojenje u obitelji proizvoda, ConcreteCenter 60 (ili CC 60), sada je dostupno. Postrojenje ima maksimalnu satnu snagu od oko 60 m3/h s miješalicom od 1000 litara. Ovo je prvo betonsko postrojenja koje se nudi pod brandom Apollo.

Kompaktni CC 60 opremljen je miješalicom s jednim vratilom kapaciteta od 1000 litara i integriranim linearnim spremnikom za pohranjivanje između 2 i 4 agregata. Vage za cement, vodu, agregate i svi ostali električni i pneumatski dijelovi postrojenja predinstalirani su i spremni za rad. Integrirana upravljačka kabina obuhvaća mjesto za sustav upravljanja.
Brzo vrijeme ugradnje i lagano preseljenje rezultat su razrađenih sklopivih mehanizama koji karakteriziraju CC 60 kompaktni pogon za miješanje betona. Standardni CC 60 treba samo dva kontejnera otvorena za premještanje, naglašavajući dosljednu usklađenost s povoljnim prometnim dimenzijama tijekom razvoja.

Za postavljanje postrojenja nije potreban nikakav temelj. Dovoljno je zbijanje tla od 250 kN/m2

Sve komponente postrojenja su spojene kao i njihovi električni i pneumatski elementi koji su unaprijed instalirani. Svi podsklopovi (platforma za miješanje, linearni spremnici) potpuno su unaprijed instalirani i povezani kako bi omogućili brzu instalaciju.